Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en voor social media. Wil je meer weten over deze cookies, lees dan onze privacy disclaimer en de uitleg over cookies
Door hiernaast op "Akkoord" te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden. Wil je niet alle soorten cookies toestaan, klik dan op "Cookie instellingen aanpassen".

Bedrijfsoverdrachten Klaassen Horeca- en vastgoedmakelaardij April 2022

Vorige week hebben wij namens Klaassen Horeca- en vastgoedmakelaardij weer een aantal mooie bedrijfsoverdrachten mogen begeleiden.
Hieronder een greep uit de overdrachten van vorige week. Deze week zal er nog een aantal mooie horecabedrijven worden overgedragen.
 
- Spekstraat 4 te Haarlem (Restaurant Specktakel, Jamie Kleijne)
 
- Jan Oldenburglaan 7 te Bergen (Bourbon Room, Jamie Kleijne / Joey Hehamahua)
 
- Lange Veerstraat 21 te Haarlem (Het Koffiekantoor, Jamie Kleijne)
 
- Beverweertseweg 11 te Werkhoven (Foodmaster Aan 't Zand, Joey Hehamahua)
 
- Dijkstraat 7-A te Wijk bij Duurstede (Het Terras, Joey Hehamahua)
 
- Stationslaan 18 te Nunspeet (IJssalon Picobello, Joey Hehamahua)
 
- Hof 17-A te Amersfoort (Café Koetje, Alex Willemse)
 
- Hof 18 te Amersfoort (Café J&D, Alex Willemse)
 
- 't Nonnetje - Amersfoort (Alex Willemse)
 
- Keizerstraat 128-A te 's-Gravenhage (Matcha Macha, Bas van Dijk)
 
- Boomstraat 3, West-Terschelling (Brasserie Brandaris, Jan Elslo)
 
- Leeuweriksweg 3 te Uden, (De Komeet, Remo van Doorn)
 
- Kon. Wilhelminahaven Noordzijde 10B te Vlaardingen (Mio Events, Erik Meijer)
 
- Rotterdam (Wijn Import De Microscoop, Erik Meijer)
 
- Gorp aan de Ley 1 te Hilvarenbeek (De Nieuwe Hoef, (Berrie van Hoof)
 
- Karel Doormanstraat 449A te Rotterdam (Pizza Locale, Erik Meijer)
 
- Rijksweg Noord 42 - Geleen (Mandarin, Marc Vaassen)
 
Benieuwd naar wat uw horecabedrijf waard is? Of wenst u een vrijblijvend verkoopgesprek met een van onze adviseurs?
Neem dan direct contact op: info@klaassenbv.nl of 033-2581330.
Deel deze pagina

Actuele berichten

Inflatie en indexatie bij bedrijfsruimtebron: https://www.nvm.nl/

De inflatie schiet momenteel door het plafond. De gevolgen daarvan zijn voor iedereen merkbaar. Huurders van bedrijfsruimte merken het ook in hun portemonnee. Zo zal de jaarlijkse indexatie als gevolg van de gestegen inflatie een stuk hoger uitpakken dan zij gewend zijn. Hoe zit dit?

Lees meer

Makelaars: 'Fors meer horecazaken te koop door financiële problemen'bron: nos.nl

Sinds het begin van dit jaar is het aantal horecabedrijven dat te koop staat, met zeker een kwart toegenomen in vergelijking met de afgelopen twee coronajaren. Veelal stoppen de horecabazen vanwege financiële problemen.

Makelaars schatten dat ze sinds januari 25 tot 30 procent meer horecabedrijven in de aanbieding hebben. Sectoreconoom Gerarda Westerhuis van ABN Amro bevestigt de toename.

Lees meer

Horeca op volle kracht vooruitBron: https://www.ing.nl/zakelijk/kennis-over-de-economie/uw-sector/outlook/horeca.html

  • Grote inhaalslag voor de horeca dit jaar met verwachte volumegroei van 30% tot 35%.
  • Ondanks de forse groei zal de sector naar verwachting pas in 2023 volledig zijn hersteld van de coronapandemie. 
  • Winstmarges in de horeca staan nog meer onder druk omdat het niet altijd mogelijk is de hogere kosten volledig bij de klant neer te leggen. 
  • Naar verwachting stijgen de prijzen in de horeca dit jaar met meer dan 3%. 
Lees meer