- Spekstraat 4 te Haarlem (Restaurant Specktakel, Jamie Kleijne)
- Jan Oldenburglaan 7 te Bergen (Bourbon Room, Jamie Kleijne / Joey Hehamahua)
- Lange Veerstraat 21 te Haarlem (Het Koffiekantoor, Jamie Kleijne)
- Beverweertseweg 11 te Werkhoven (Foodmaster Aan 't Zand, Joey Hehamahua)
- Dijkstraat 7-A te Wijk bij Duurstede (Het Terras, Joey Hehamahua)
- Stationslaan 18 te Nunspeet (IJssalon Picobello, Joey Hehamahua)
- Hof 17-A te Amersfoort (Café Koetje, Alex Willemse)
- Hof 18 te Amersfoort (Café J&D, Alex Willemse)
- 't Nonnetje - Amersfoort (Alex Willemse)
- Keizerstraat 128-A te 's-Gravenhage (Matcha Macha, Bas van Dijk)
- Boomstraat 3, West-Terschelling (Brasserie Brandaris, Jan Elslo)
- Leeuweriksweg 3 te Uden, (De Komeet, Remo van Doorn)
- Kon. Wilhelminahaven Noordzijde 10B te Vlaardingen (Mio Events, Erik Meijer)
- Rotterdam (Wijn Import De Microscoop, Erik Meijer)
- Gorp aan de Ley 1 te Hilvarenbeek (De Nieuwe Hoef, (Berrie van Hoof)
- Karel Doormanstraat 449A te Rotterdam (Pizza Locale, Erik Meijer)
- Rijksweg Noord 42 - Geleen (Mandarin, Marc Vaassen)
Benieuwd naar wat uw horecabedrijf waard is? Of wenst u een vrijblijvend verkoopgesprek met een van onze adviseurs?
Neem dan direct contact op: info@klaassenbv.nl of 033-2581330.