Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en voor social media. Wil je meer weten over deze cookies, lees dan onze privacy disclaimer en de uitleg over cookies
Door hiernaast op "Akkoord" te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden. Wil je niet alle soorten cookies toestaan, klik dan op "Cookie instellingen aanpassen".

Dorpsstraat 94
Terug naar overzicht

Dorpsstraat 94, Putten

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden: Restaurant T-Rex BBQ & Smokehouse

T-Rex Restaurant BBQ & Smokehouse bevindt zich op een voortreffelijke locatie aan het begin van het bruisende centrum van Putten. Omringd door de schoonheid van heide, bossen, randmeren en polders, biedt een authentieke Veluwse ervaring. Het restaurant is uitstekend bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur, wat de toegankelijkheid voor bezoekers met de auto vergemakkelijkt.

Putten zelf is goed bereikbaar met openbaar vervoer; het treinstation ligt net buiten het centrum en biedt gemakkelijke verbindingen met de bus of de mogelijkheid voor een OV-fiets. Met frequente verbindingen vanuit steden als Zwolle en Amersfoort is Putten ook voor treinreizigers een aantrekkelijke bestemming.

Vanaf de voordeur is men dan ook met enkele minuten lopen gelijk in het centrum, met voldoende ruime parkeergelegenheden in de directe omgeving.

Restaurant T-Rex BBQ & Smokehouse, is reeds 24 jaar een begrip in de regio, en de laatste jaren uitgegroeid naar zelfs een internationaal publiek

Gerund door Remko Winkelaar en zijn compagnon Dirk Zwart, vallen ze elk jaar weer goed in de prijzen, zowel interlands als op internationaal niveau, met hun uitstekende BBQ-technieken. Het is niet voor niets dat de zaak vol hangt met de prijzen en bekers van de vele wedstrijden waar ze dikwijls er met de winst vandoor gaan. Van lokaal tot internationaal doen ze mee.

De specialiteit van het huis is de 'low & slow cooking' methode, een barbecuetechniek die zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten en inmiddels ook in Nederland aan populariteit wint. T-Rex beschikt over de grootste BBQ-smokers van de Veluwe, waarin vlees, vis en groenten langzaam gegaard worden boven kolen en/of hout. Deze bereidingswijze levert ongeëvenaarde smaak en malsheid op, een kenmerk waarvoor klanten graag terugkomen.

Bezoekers zijn dagelijks welkom van 16:00 tot 22:00 uur. Of men nu komt voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, T-Rex biedt een hartelijk welkom aan.

De verkoop geschiedt exclusief de Catering en winkel producten, uiteraard is er in overleg wel een en ander af te spreken. De huidige ondernemers zijn tevens bereid om een opvolgende ondernemer de kneepjes van het vak te leren.

De entree is gelegen aan de voorzijde. Via een trap komt men op de verhoogde portiek, waar plaats is voor ca. 12 gasten.
Vervolgens komen de gasten via het tocht portaal in het eerste restaurant gedeelte, rijk versierd met de vele prijzen en andere BBQ gerelateerde versieringen. Een diversiteit aan zitplaatsen van lage tot hoge tafels of op banken wordt hier aangeboden.

Naast het eerste restaurant gedeelte bevindt zich de bar. Volledig ingericht en voorzien van alles wat nodig is. Meerdere koelingen, ruime opzet en voldoende opslag.

Achter de bar bevindt zich nog een tweede restaurant gedeelte exclusief aan hoge tafels. Hier bevindt zich ook nog een ingang voor rolstoelgebruikers.

Tussen deze twee delen in bevindt zich de keuken, en hal naar de toiletten en de overige opslagruimten. De keuken is volledig ingericht met onder andere twee stoom ovens, twee dubbel frituren, koelwerkbanken en spoelkeuken. Naast de keuken bevindt zich nog een bijkeuken met toegang tot het een ruime opslag welke zich in de basis buiten bevindt, maar goed is afgesloten tegen de elementen.

Metrages:
Totaal: 259 m²
Begane grond: 240m²
Kelder: 19 m²

Zitplaatsen
Restaurant: 120
Terras: 12

Verplichtingen:
Het bedrijf is geheel vrij van brouwerij- en leveranciersverplichtingen

Personeel:
Overname personeel is een vereiste. Op dit moment 3 vaste medewerkers voor 38 uur, 1 vaste medewerker van 30 en 1 van 24 uur. Daarnaast 10 oproepkrachten met 4 uur contracten. 2 meewerkend eigenaren.

Vraagprijs exploitatie
€150.000,-- De overname omzet enkel het restaurant, de winkel en cateringactiviteiten behoren niet tot de verkoop.

Huurovereenkomst
5 + 5 jaar, conform model ROZ winkelruimte / bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW

Huurprijs
€60.000,-- per jaar exclusief BTW

Huuringangsdatum
In overleg

Opleveringsniveau
Volledig Casco. De koop van de exploitatie is inclusief alle huurdersbelangen en inventaris.

Meer info? Neem dan contact op met Pepijn van Lier op 0640240698 | p.vanlier@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?