IN PRIJS VERLAAGD! De bedrijfsexploitatie van Traiteur Zuiver wordt ter overname aangeboden.
Gelegen op een goede zicht-locatie aan de hoofdwinkelstraat van Haarlem, ligt Traiteur Zuiver. De traiteur bereidt dagverse maaltijden en broodjes, maar biedt ook allerlei verschillende delicatessen aan. Het object is recentelijk totaal gerenoveerd, inventaris nieuw aangeschaft en is daardoor een instapklaar bedrijf met veel potentie!
Ligging:
Traiteur Zuiver ligt in hartje centrum Haarlem, aan de hoofd winkelstraat, in de altijd gezellige binnenstad van Haarlem. Het betreft een tussengelegen bedrijfspand op een A-locatie. Het object ligt aan de Grote Houtstraat. De straat loopt vanuit het Houtplein naar de Grote Markt. De traiteur bevindt zich aan de zuidelijke gedeelte van de Grote Hout.
Uniek aan de locatie is de goede zichtbaarheid van het object. Het object ligt namelijk op het punt waar de Grote Houtstraat samenkomt met de Gierstraat. Voor de deur ligt dan ook een pleintje waardoor het object van een grote afstand al duidelijk zichtbaar is.
In dit gedeelte van de Grote Hout mag er gefietst worden, naast het winkelende publiek. Dus na een dag hard gewerkt te hebben, kan men eenvoudig met de fiets langs de traiteur om nog snel een dagverse maaltijd te scoren. Het is dan ook één van de drukte punten van de Grote Houtstraat, met een bereikbaarheidsscore van 99 (0-100).
Door de grote variëteit aan goedlopende winkels in de nabijheid van de traiteur trekt het veel publiek. Voor de vele bezoekers van Haarlem, veelal ook toeristen, is het een perfecte plek om tussendoor even een heerlijke broodje te halen of alvast delicatessen in te slaan voor het weekend.
Profiel:
Traiteur Zuiver is dé plek waar ambacht, kwaliteit en passie voor eten samenkomen. De traiteur staat voor zuiverheid in producten, puur, smaakvol en geen toevoegingen van e-nummers. Een traiteur waar chef Rick May samen met zijn partner Anja Lakeman gerechten presenteren die gebaseerd zijn op de klassieke Franse keuken, welke ze weten te verfijnen met mediterrane invloeden. Achter elk gerecht schuilt een bijzonder gepassioneerd verhaal.
Alles wat er bij Traiteur Zuiver bereid wordt, komt voort uit liefde en passie voor eten. De smaakvolle gerechten hebben een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ze werken met eerlijke producten en met leveranciers waar ze een goed gevoel bij hebben. Dit is dan ook hun visie.
De traiteur bereidt dagelijks ambachtelijke avondmaaltijden, huisgemaakte soepen, vers belegde broodjes, verse salades en diverse desserts. Het assortiment wisselt met het seizoen mee. Ze bieden de mogelijkheid om in de winkel af te halen maar het is ook mogelijk om via een online bezorgdienst of onze website te bestellen. Verder biedt de winkel ook allerlei verschillende delicatessen aan waaronder goede wijnen, olijfolie's en vleeswaren.
De traiteur is opgericht in begin 2021 en sindsdien gesitueerd op de huidige locatie. Rick en Anja hebben nog een aantal horecabedrijven en door een te kort aan personeel moeten ze keuzes maken. Ondanks de potentie van de traiteur en het feit dat het een winstgevende exploitatie is, wordt de traiteur ter overname aangeboden.
Openingstijden:
Van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 18.30 uur. Op zondag en maandag is de winkel gesloten.
Indeling:
De traiteur heeft een voorgevel met een groot raam waardoor de verse producten in de vitrine een soort van zuigende werken hebben op voorbijgangers. Aan de linkerzijde zit de entree naar de winkel. Het is een lange ruimte met in het midden een scheidingswand wat de verkoopvloer scheidt van de productieruimte.
Aan de rechterzijde staan verschillende vitrines en een kassasysteem. Aan de linkerzijde een aantal stellingkasten en een ruime koelvitrine met producten. Aan de linkerzijde zit een deur die leidt naar de keuken.
De keuken is rondom voorzien van RVS werkbanken met koelingen, RVS wandrekken, een oven, een elektrische kookplaat, afzuiger, koelkasten. Achterin de keuken zit een spoelkeuken met alle benodigdheden, waaronder een professionele afwasmachine. Tevens staat er achterin ook een grote vriescel. De totale bruto vloeroppervlakte (BVO) van de productieruimte en verkoopruimte is ca. 50 m².
Aan de linkerzijde in de keuken zit ook een deur die leidt naar de gang, waar nog een extra koelkast staat, een toilet zit een trap naar de eerste verdieping en trap naar de souterrain. Op de eerste verdieping zit nog kantoor van ca. 18 m² (BVO). De souterrain wordt gebruikt als opslagruimte. Er staan in deze ruimte diverse wandrekken opgesteld, die gebruikt worden voor de opslag van verpakkingsmateriaal, keukengerei, en dergelijke.
Capaciteit:
Het totale object heeft een oppervlakte van ca. 96 m² (BVO) en 76 m² (VVO). De oppervlakte van de opslagruimte is ca. 18 m² (BVO) en het kantoor is ook ca. 18 m² (BVO).
Verplichtingen:
Er is geen leveranciers-/ afnameverplichting. Ook is er geen personeelsverplichting.
De aanwezige inventaris bevindt zich in goede staat. Er zijn geen bruikleen goederen of leasecontracten.
Bijzonderheden:
- A1 locatie in de binnenstad van Haarlem
- Totaal gerenoveerd / instapklaar
- Goede zichtlocatie
- Exploitatie met veel potentie
De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt:
€ 49.500,-
De huurprijs van de registergoeder bedraagt:
ca. € 22.500,-- per jaar, excl. BTW
Bestemming:
De bestemming is Centrum -1; Detailhandel met daaraan ondergeschikte en daarmee verbonden horeca van categorie 1, tot niet meer dan 30% van het bruto vloeroppervlak, zonder terras en zonder het schenken van alcoholische dranken.
Download de brochure bovenaan de pagina.
Voor meer info: Jamie Kleijne, 06-45210158 of j.kleijne@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.