Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en voor social media. Wil je meer weten over deze cookies, lees dan onze privacy disclaimer en de uitleg over cookies
Door hiernaast op "Akkoord" te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden. Wil je niet alle soorten cookies toestaan, klik dan op "Cookie instellingen aanpassen".

Badhuisweg 21
Terug naar overzicht

Badhuisweg 21, Domburg

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Het Badpaviljoen in Domburg staat synoniem voor allure aan zee. Het majestueuze pand bovenop de duinen heeft een rijke historie. Op het fraaie terras van dit prachtige restaurant heb je een uniek uitzicht over de duinen, het strand en het water. Hier kwam vroeger de welgestelde adel, kunstenaars, Russische grootvorsten, Duitse prinsessen. In het fraaie decor van dit pand kost het nauwelijks moeite om je dat voor te stellen. Nog steeds ademt Het Badpaviljoen weldadige luxe en ontspanning uit. Logisch dat dit restaurant tal van gasten aantrekt, om deze plek zelf één keer mee te maken of om regelmatig terug te komen.

De grootste troef van Het Badpaviljoen is het terras. Zelfs voor Domburgse begrippen ligt het op een unieke plek. Ruim, royaal, zonnig en vanaf de duintop breed uitkijkend over het water. Voor wie Domburg aandoet, er regelmatig verblijft of zelf woont, is dit ‘the place to be’. Hier wil je zijn, vanwege de sfeer, de mensen en dat steeds wisselend uitzicht over zee. Op het terras is plaats voor ongeveer 150 gasten. Olijfbomen en plantenbakken versterken de aangename sfeer. Door de glazen beschutting rondom kunnen gasten hier lang buiten zitten. Gelukkig maar, want die zeelucht trekt. Het duinpad van Oostkapelle naar Domburg passeert direct langs het terras. Wie niet voor het terras kiest, laat zich ongetwijfeld graag verleiden door de ijssalon op de hoek van het terras. Daar wordt vers, zelf gemaakt ijs verkocht.

Modern met een klassieke twist
Binnen is de aankleding modern met een klassieke twist. Precies zoals je in zo’n imposant en historisch pand mag verwachten. Circa honderd gasten kunnen hier genieten van lunch, borrel en diner. De open keuken, aan de achterwand van het restaurant, brengt de bedrijvigheid in de keuken op een sfeervolle manier naar binnen. Gasten worden getrakteerd op een aangename menukaart, die aansluit bij het kwaliteitsniveau van de locatie zelf. De uitdaging is om steeds een menukaart te presenteren die verrast, verleidt en een breed publiek aanspreekt. De lat mag hoog liggen, maar niet te hoog. Een beetje chic, maar wel zodanig dat iedereen zich thuis voelt. Domburg is een badplaats met smaak. Om die reden zijn de plateaus fruits de mer geliefd. Hoe kan het ook anders? Zo vlakbij zee is dit de signature dish van het restaurant. Op de wijnkaart staan goede wijnen, ook dat waarderen de (regelmatig terugkerende) gasten.

Ruime keuken
De keuken zelf is zeer ruim opgezet, met verschillende parties voor onder andere warme bereidingen, koude bereiding, patisserie en groente. Alle kookapparatuur is van hoogwaardige kwaliteit en in zeer goede staat. Er is een grote uitgiftebalie. Dat laatste is prettig, ook gezien het feit dat hier regelmatig feesten en partijen worden georganiseerd. Met de VvE zijn diverse afspraken vastgelegd voor onderhoud en gebruik, waaronder het gebruik van de grote zaal voor horecadoeleinden. Logisch, deze locatie zelf is al een feestje! Mooi is dat Het Badpaviljoen diverse vaste medewerkers aan zich heeft weten te binden. Zo kun je direct van start met een team dat weet wat er op deze plek verwacht wordt.

Domburg is in trek
Domburg is in trek. Het is hier een jaar rond druk met locals, tweede huisbezitters, verblijfstoeristen en dagjesmensen. Ze flaneren door de winkelstraat en natuurlijk op het prachtige pad door de duinen. Dit publiek wil graag op een goed niveau ontvangen worden, zowel culinair als qua gastbeleving. Wie dat beheerst, beleeft hier mooie tijden.

De heer B. Brinkman
Regiomanager Zeeland
Telefoon | 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail | b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?